Boerderijwinkel

Boerderijwinkel Klaren is gevestigd in de fruitteeltschuur aan de Boudewijnlaan 15 op ca. 1 km. van Dronten.
 
Vanaf de pruimentijd, ca. 1 augustus, gaat de winkel open tot 1 juli het jaar daarop, de opening begint altijd met de heerlijke Opal pruimen. Ook zijn er dan al groenten van het seizoen en de nieuwe aardappelen en uien.
 
Na een week zijn onze eerste nieuwe oogstappels, de Discovery, ook al in de winkel te koop. In totaal hebben we ruim 10 soorten appels, 4 soorten peren en 2 soorten pruimen.
 
Naast ons verse fruit wordt er ook appelsap en appelperensap van ons fruit geperst en van onze pruimen laten we pruimenjam maken. Ook honing, scharreleieren en appelmoes zijn aanwezig, de citrusvruchten, sinaasappels en mandarijnen, zijn altijd aanwezig. We proberen daar altijd de meest sappige en smaakvolle soorten van te selecteren.
 
                        
 
In de winter hebben we in de winkel ook verse stronken boerenkool van eigen land.
 
de fruitautomaat klein
Buiten onze openingstijden kunt u terecht bij de fruitautomaat, deze automaat is altijd gevuld met verschillende soorten appels, maar ook aardappelen, eieren, sap, jam, honing.
 
Er kan betaald worden met 5 of 10 euro-biljetten en muntgeld en de automaat kan wisselen. Deze fruitautomaat is gekoeld zodat de producten langer goed blijven.